Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Αισώπου Βραβεία...


Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνεται η βράβευση του ψηφιακού διδακτικού σεναρίου "Άραγε η λύπη κι η χαρά πώς χρωματίζουν την καρδιά;" το οποίο υποβλήθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ψηφιακών διδακτικών σεναρίων "Αίσωπος" του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και αξιολογήθηκε ως βέλτιστο με βαθμολογία 84,5% κατακτώντας την 5η θέση ανάμεσα στα 34 σενάρια που υποβλήθηκαν στο γνωστικό αντικείμενο της Προσχολικής Παιδαγωγικής. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι στα βέλτιστα σενάρια συμπεριλαμβάνονται 3 από νηπιαγωγούς του Κερατσινίου, η περιοχή μας είχε πολύ δυναμική παρουσία σ' ένα πανελλαδικό εκπαιδευτικό γεγονός. 
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια λοιπόν αξίζουν και στην Κα Χριστίνα Ευταξία του 19ου Ν/Γ Κερατσινίου, της οποίας το σενάριο κατέκτησε την 1η θέση αλλά και την Κα Σταυρούλα Σίσκου του 8ου Ν/Γ Κερατσινίου, της οποίας το σενάριο επίσης αξιολογήθηκε ως βέλτιστο.



3 σχόλια:

  1. Μπράβο Τζένη μου συγχαρητήρια!!!!!!!!!! Πάντα επιτυχίες και να συνεχίσεις με την ίδια άγάπη να φτιάχνεις εμπνευσμένα σενάρια και ιστορίες για τους μικρούς σου μαθητές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά πολλά συγχαρητήρια, αξίζει να βραβεύεται αυτός που δουλεύει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή