Υλικό Νηπιαγωγών

Αγαπημένες συνάδελφοι σε αυτήν την ενότητα μπορείτε να βρείτε ιδέες και υλικό για να χρησιμοποιήσετε στη δική σας τάξη... Ελπίζω να σας αρέσει. Μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είμαι στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινήσεις.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε μία παρουσίαση με θέμα τη δημιουργία ποιητικών κειμένων στο νηπιαγωγείο, με τίτλο "Τα ποιήματα του μαγικού κουτιού" εάν πατήσετε εδώ.

To παραμύθι "Το μικρό μπλε και το μικρό κίτρινο" του Leo Lionni έχει διασκευαστεί στα ελληνικά σ' ένα βιντεάκι που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ένα βίντεο που παρουσιάζει κυκλικά σχήματα βρίσκεται εδώ.

Ένα βίντεο με εικόνες πολέμου και ειρήνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αφόρμηση για δημιουργικές συζητήσεις είναι διαθέσιμο εδώ

To βίντεο Embarked, μια υπέροχη ιστορία που μπορεί να αξιοποιηθεί πολύ ωραία στο θέμα Συναισθήματα, μπορείτε να βρείτε εδώ

Στο σύνδεσμο Artful Thinking: μια διδακτική προσέγγιση για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στο Νηπιαγωγείο μπορείτε να βρείτε την εργασία που, μαζί με την εκλεκτή συνάδελφο Δάγλα Αντωνία, παρουσιάσαμε στο 4ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο για τις ΤΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου