Ποιοι είμαστε...

Καινούρια σχολική χρονιά ξεκινά κι οι Μικροί Εξερευνητές αποκτούν νέα μέλη... Φέτος θα είμαστε το 3ο τμήμα Πρωινού Υποχρεωτικού Ωραρίου [Π.Υ.Ω.] του 18ου Νηπιαγωγείου Κερατσινίου και σύντομα θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα στοιχεία για την ομάδα μας.Καλώς ήλθατε και καλή πλοήγηση!------------------------------------------------------------------------------
Καλωσορίζοντας τη σχολική χρονιά 2015-2016 ανανεωνόμαστε... Είμαστε πλέον το ολοήμερο τμήμα του 18ου Νηπιαγωγείου Κερατσινίου & προσκαλούμε όλους τους παλιούς και νέους φίλους να μας συντροφεύσουν στο φετινό ταξίδι στη χώρα της γνώσης για ν' ανακαλύψουμε μαζί πόσο ενδιαφέρουσα είναι η ζωή των εξερευνητών στο νηπιαγωγείο μας.

Με αρκετή καθυστέρηση λόγω... τεχνικών δυσκολιών ετοιμάσαμε τα πορτρέτα μας, τα οποία συνοδεύονται και από μερικές πληροφορίες για το άτομό μας, οι οποίες προέκυψαν στα πλαίσια συνέντευξης που μας παίρνουν οι συμμαθητές μας όταν είμαστε Υπεύθυνος/η Ημέρας.
---------------------------------------------------------------

Είμαστε το τρίτο κλασσικό τμήμα του 18ου Νηπιαγωγείου Κερατσινίου και σας καλωσορίζουμε στον ολοκαίνουριο ιστότοπο μας. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις δραστηριότητες μας, χρήσιμο υλικό, βίντεο, συνδέσεις αλλά και να επικοινωνήσετε μαζί μας με ενδιαφέρουσες προτάσεις και ιδέες.Για το σχολικό έτος 2014-2015, στο τμήμα μας φοιτούν οι:
Σπύρος Αϊβάτογλου, Βασίλης Θωμαδάκης, Λυδία Κουτσομπελίτη, Χρήστος Μαστορίδης, Ραφαήλ Μήτσιος, Αναστασία Μπαχούμη, Μαριαλένα Μωραΐτη, Βιργινία Παΐζη, Μπάμπης Πετρόπουλος, Πολυτίμη Ρενιέρη, Μάριος Σιώπης, Φίλιππος Σταθόπουλος-Ρεκλείτης, Εύη Συρίγου, Έλμα Τούρια, Κυριάκος Τσέγκας & Γιώργος Χατζηνικολάου.

Κι επειδή στην τάξη μας είμαστε όλοι φίλοι κι απλώνουμε τα χεράκια μας πάντα να βοηθάμε φτιάξαμε και το Δέντρο της Φιλίας με τ' αποτυπώματα από τις μικρές μας τις παλάμες...


Είμαστε όλοι όμορφα και καλά παιδιά κι αυτό φαίνεται στα γλυκά προσωπάκια μας... δυστυχώς όμως [για σας] δεν πρόκειται ποτέ να δείτε τα μουτράκια μας σε αυτήν την ιστοσελίδα. Μην στενοχωριέστε! Σας έχουμε ετοιμάσει κάτι εξίσου καλό:

Θαυμάστε τα πορτραίτα μας! 

Τα ζωγραφίσαμε μόνοι μας [ή με τη βοήθεια των φίλων μας] σε έτοιμο πλαίσιο σώματος. Κι επειδή είμαστε μεγάλοι σταρ [της καρδιάς σας...] δώσαμε και συνέντευξη στους συμμαθητές μας και καλοδεχτήκαμε τα κομπλιμέντα τους. Η δασκάλα σημείωσε τα πάντα δίπλα στο πορτραίτο μας. Έτσι δε θα ξεχάσουμε ποτέ την πρώτη μας μέρα ως Υπεύθυνοι της τάξης...

Επιτέλους, τώρα είμαστε όλοι εδώ! Όμως κάθε φορά που θα γινόμαστε υπεύθυνοι όλο και κάτι καινούριο θ' ανακαλύπτουμε για τον εαυτό μας και τους άλλους... και βέβαια θα το μοιραζόμαστε μαζί σας. Γι αυτό να μας επισκέπτεσθε συχνά και να μαθαίνετε για τα δικά μας Βήματα για τη ζωή...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου