Ιστοσελίδες Ενδιαφέροντος

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, μπορείτε να βρείτε εδώ ιδέες για κατασκευές & χειροτεχνίες που θα κάνουν τον ελεύθερο χρόνο σας, ώρα ποιοτικής ενασχόλησης με το παιδί σας.
---------------------------------------------------------------------
Στην επίσημη ιστοσελίδα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης μπορείτε να βρείτε χαριτωμένα βίντεο-παραμυθάκια με ιστορίες για το κάθε γράμμα της αλφαβήτου. Εμείς παρακολουθούμε κάθε μέρα το βίντεο για το πρώτο γράμμα του ονόματος του εκάστοτε υπευθύνου και τα παιδιά λατρεύουν αυτές τις χαρούμενες αστείες ιστορίες... Ακολουθώντας τον σύνδεσμο μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και στο σπίτι. 
Ελπίζουμε να σας αρέσουν.
--------------------------------------------------------------------- Στις παρακάτω προτεινόμενες ιστοσελίδες μπορείτε να βρείτε ιδέες για δραστηριότητες και εξόδους με τα παιδάκια σας. 

Έλα μαζί

Πάμε βόλτα

------------------------------------------------------------------
Στην ιστοσελίδα του Μικρού Αναγνώστη μπορείτε να βρείτε εικονογραφημένα παραμύθια με αφήγηση που πολύ θ' αρέσουν στα παιδάκια σας.
www.mikrosanagnostis.gr


Για όσους έχουν οικολογικές ανησυχίες και όχι μόνον, το WWF έχει φτιάξει μία καταπληκτική ιστοσελίδα, επισκεφθείτε την για ενδιαφέρουσες ιδέες και δράσεις...
http://kalyterizoi.gr/

Στην ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συλλόγου πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων ανηλίκων μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα και προτάσεις και συμβουλές για τα παιδιά σας. 
http://www.troxaia-atiximata.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου