Κυριακή 10 Απριλίου 2016

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας


 Το Συνέδριο ολοκλήρωσε σήμερα με μεγάλη επιτυχία τις εργασίες του. Εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να ενημερωθούν για τους σύγχρονους τρόπους αξιοποίησης των Τεχνολογιών της Πληροφορίας & της Επικοινωνίας [ΤΠΕ] στη διδακτική πράξη.
Ο κλάδος των νηπιαγωγών έδωσε, όπως πάντα, δυναμικό παρόν παρακολουθώντας τις εισηγήσεις με αμείωτο ενδιαφέρον. 

Αναλυτικά εδώ
Έγκριτη επιστημονική επιτροπή αξιολόγησε έναν μεγάλο αριθμό εργασιών που υποβλήθηκαν προς κρίση κι επέλεξαν τις εισηγήσεις που θα παρουσιάζονταν στο συνέδριο. Όλες οι παρουσιάσεις του συνεδρίου θα συμπεριληφθούν στους 3 τόμους πρακτικών που θα δημοσιευθούν σύντομα και θα τεθούν στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.


Ήταν μεγάλη χαρά κι εξαιρετική τιμή για μένα και την εκλεκτή συνάδελφο Αντωνία Δάγλα να επιλεγεί η εργασία μας "Artful Thinking: μια διδακτική προσέγγιση για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στο νηπιαγωγείο" & να προσκληθούμε να την παρουσιάσουμε στο Συνέδριο. Η επικοινωνία με τις συναδέλφους της Βορείου Ελλάδος, η ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και διδακτικών εμπειριών ήταν ευεργετική κι επιστρέφουμε στη βάση μας γεμάτες νέες ιδέες κι ενθουσιασμό για τη συνέχεια του διδακτικού μας έργου. 

Η συνάδελφος Αντωνία Δάγλα υπηρετεί στο 23ο Ν/Γ Νίκαιας και διατηρεί το ιστολόγιο Τα μαγικά ταξίδια του νηπιαγωγείου μας. Η συνεργασία μας μετρά ήδη αρκετά χρόνια κι αποτελεί πάντοτε πηγή μεγάλης έμπνευσης.

3 σχόλια:

  1. Σοφάκι μου όρεξη για δουλειά υπάρχει κι όταν οι συνεργασίες είναι δημιουργικές μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να βγουν!! Σ' ευχαριστούμε πολύ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοφάκι μου όρεξη για δουλειά υπάρχει κι όταν οι συνεργασίες είναι δημιουργικές μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να βγουν!! Σ' ευχαριστούμε πολύ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή